TOPlist


Dusená zelenina s cviklou a mungo klíčkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Klíčky mungo80
Cibule32
Červená řepa150
Česnek4
Mrkev66
Voda, minerální vody bez příchutě100
Zelí čínské245
Zázvor20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)6
Celer bulva68

Energetická hodnota celkem: 1158 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 1 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 232 kJ

Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 8.8 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 3.4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

soľ, rasca, majoránka, feferonky

Postup přípravy

Na suchoi smažíme cibuľku,cesnak,zázvor, mrkvu kaleráb a cviklu pokrájané na rezance, , podlejeme horúcou vodou, posolíme, pridáme rascu, majoránku a dusíme asi 8 minút, nakoniec zamiešame pokrájanú čínsku kapustu a petržlenovu vňať a ešte chvíľu podusíme kým je zelenina polomäkká.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

23. 11. 2017 11:36

vachova

Vyzkoušim,al ebez zázvoru.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma