- Autor: Berysvob
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí maso vařené | 400 |
| Cibule | 230 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
| Mrkev | 40 |
| Smetana na vaření 12% | 500 |
| Mouka pšeničná hladká | 90 |
Energetická hodnota celkem: 9437 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 133,
Sacharidy (g): 114,
SAFA (g): 62,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1049 kJ
Bílkoviny (g): 14.1, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 12.7, SAFA (g): 6.9, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






