- Autor: Libor Brinda
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rýže parboiled (uvařená) | 250 |
| Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
| Olej olivový | 8 |
| Brokolice | 50 |
| Cibule | 10 |
| Mrkev | 30 |
| Petržel - kořen | 10 |
| Celer bulva | 10 |
| Hrášek mražený | 10 |
| Bujón Natur (hotový výrobek) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 2513 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






