- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rajčata | 350 |
| Okurka salátová | 300 |
| Ředkvičky | 250 |
| Jogurt bílý smetanový průměr | 50 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 2 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 894 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 224 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zeleninu nakrájíme a ochutíme zálivkou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






