- Autor: danju
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Zelí bílé hlávkové | 765 |
| Mrkev | 98 |
| Kukuřice sterilovaná zlatá bez přidaného cukru (Bonduelle) | 203 |
| Olej olivový | 26 |
| Fruktopur | 20 |
| Ocet | 25 |
Dochucovadla:
cukr, ocet, sůl
Energetická hodnota celkem: 2881 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 58,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 576 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 18.6, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 11.6, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
zelí nakrouháme najemno, osolíme, promačkáme, pidáme nastrouhanou mrkev, kukuřici, ocet, olej cukr a dochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






