- Autor: guttenovar
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Těsto listové | 400 |
| Rajský protlak | 140 |
| Vepřová krkovice | 100 |
| Čedar 50% | 165 |
| Cibulka jarní | 45 |
| Olej olivový | 5 |
| Vejce celá průměr | 28 |
Dochucovadla:
Koření na pizzu
Energetická hodnota celkem: 11229 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 176,
Sacharidy (g): 176,
SAFA (g): 100,
Cukry (g): 71,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 624 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






