- Autor: sediva.p
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jahody | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Mléko acidofilní ochucené (Kunín) | 250 |
Máta / porce 1 g | 2 |
Dochucovadla:
Ozdoba rybíz nebo máta
Energetická hodnota celkem: 1110 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 11 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mátu nasekáme najemno utřeme s cukrem abys euvolnilo aroma pak přidáme jahody a rozmačkáme zalijeme acidofilním mlékem nebo kefír em smícháme a ozdobíme lístky máty nebo čerstvým rybízem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.