- Autor: JarmilaCernakova
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže | 120 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 7 | 
| Bílek | 9 | 
| Gustin kukuřičný škrob | 3 | 
| Cibule | 20 | 
| Pór | 50 | 
| Paprika žlutá | 70 | 
| Žampiony | 40 | 
| Česnek | 5 | 
| Petržel - nať | 5 | 
| Sójová omáčka | 3 | 
| Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 40 | 
Dochucovadla:
sůl.
Energetická hodnota celkem: 1719 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 35, 
                                                        Tuky (g): 8, 
                                                        Sacharidy (g): 48,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 11,
                                                        Vláknina (g): 4,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Maso nakrájíme, osolíme, promícháme s bílkem a se škrobem a necháme půl hodiny odležet v ledničce. V hluboké pánvi rozpálíme tuk, maso osmahneme do zlatova a vyndáme.V pánvi osmahneme cibuli a česnek nakrájené na kostičky, postupně přidáme nakrájený pórek, papriky a žampiony. Pak v mícháme do směsi maso a ochutíme sójovou omáčkou. Necháme krátce povařit. podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






