- Autor: lucie865
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí krky s kůží | 200 |
| Kuřecí prsa s kůží | 200 |
| Mrkev | 200 |
| Petržel - kořen | 100 |
| Celer bulva | 100 |
| Máslo čerstvé | 20 |
| Štíhlé nudle | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5490 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 83,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1373 kJ
Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Připravíme kuřecí vývar - v tlakovém hrnci uvaříme doměkka kuřecí skelety spolu s kořením (bobkový list, nové koření, pepř celý), solí a velkou cibulí. Na troše másla osmahneme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu. Zalijeme vývarem a vaříme do změknutí. Přidáme obrané kuřecí maso a zvlášť uvařené domácí nudle. Dochutíme solí, pepřem, petrželkou atd.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






