- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 70 |
| Fazole (v suchém stavu) | 50 |
| Česnek | 3 |
| Cibule | 15 |
| Mrkev | 30 |
| Celer řapíkatý | 15 |
| Kukuřice sterilovaná průměr | 20 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
| Kečup | 15 |
Dochucovadla:
sladká mletá paprika, sůl, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 1577 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Přes noc namočené fazole uvaříme.Masozalijeme studenou vodou a uvaříme. Na oleji zpěníme cibuli, poprášíme ji mletou paprikou, přidáme utřený česnek, kečup, nakrájenou mrkev a celer, zalijeme vývarem a povaříme. vařené maso nakrájíme a společně s kukuřicí a polovinou fazolí vložíme do polévky.Druhou polovinu fazolí s trochou polévky rozmixujeme a polévku zahustíme.Ještě krátce povaříme a dochutíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







