- Autor: katpan
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 20 |
Celer bulva | 10 |
Cibulka jarní | 10 |
Těstoviny (uvařené) | 30 |
Kuřecí stehno bez kůže | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, libeček
Energetická hodnota celkem: 360 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
V kuřecím vývaru z kostí povaříme mrkev, nudle, ochutíme libečkem, solí, pepřem a na závěr přidáme nasekanou petrželku. Můžeme přidat obrané maso z kostí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.