- Autor: katpan
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těsto křehké na koláč | 30 |
Slanina anglická | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 1 |
Máslo čerstvé | 3 |
Eidam 30% | 10 |
Smetana na vaření 12% | 20 |
Houby čerstvé průměr | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, tymián
Energetická hodnota celkem: 1015 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Křehké těsto na koláč předpečeme 5 minut v troubě na 200 stupňů, na oleji a másle osmahneme slaninu a houby dozlatova, v míse smícháme vejce, sýr, smetanu, osmahnuté houby, ochutíme solí, pepřem, tymiánem a vlijeme na těsto a necháme upéct dozlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.