TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hustý zeleninový talíř

Zpět
  • Autor: renca13
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,masox,petželová nať

Energetická hodnota celkem: 3092 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 106, SAFA (g): 13, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 35, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 387 kJ

Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Všechnu zeleninu nakrájím, dám vařit, přidám masox, sůl. Udělám jíšku z másla a mouky a mírně zahustím. provařím tak 15 min a nakonec dám petželkovou( nebo celerovou) nať je to vlastně polévka, ale noodně hustá. My se můžem upapat.-)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři