- Autor: renca13
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - kořen | 75 |
Mrkev | 110 |
Květák | 360 |
Zelí bílé hlávkové | 450 |
Brambory (syrové) | 165 |
Česnek | 15 |
Masox (hotový výrobek) | 13 |
Zlatá Haná | 40 |
Mouka žitná celozrnná | 20 |
Dochucovadla:
sůl,masox,petželová nať
Energetická hodnota celkem: 3092 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 106,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 387 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Všechnu zeleninu nakrájím, dám vařit, přidám masox, sůl. Udělám jíšku z másla a mouky a mírně zahustím. provařím tak 15 min a nakonec dám petželkovou( nebo celerovou) nať je to vlastně polévka, ale noodně hustá. My se můžem upapat.-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.