- Autor: guttenovar
- Doba přípravy (min.): 100
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 2 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 90 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Eidam 30% | 35 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 60 |
Cibulka jarní | 15 |
Moravské uzené | 130 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3063 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 5
Postup přípravy
Uvařené těstoviny s nakrájeným a na cibulce orestovaným uzeným do vymazaného pekáčku, zalít půlkou vejce s mlékem, zakrýt alobalem a péct cca 45min při 200stupních. Do zbytku vejce s mlékem nastrouhat sýr, zalít těstoviny a dopéct cca dalších 20in (už nepřikryté).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.