TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Smažený patizon

Zpět
  • Autor: robosova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 392 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 98 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na 4 porce: 570 oloupaného patizonu (zbaveného semínek) nakrájíme na tenké plátky, obalíme v trojobalu: 35 g pšeničné mouky hladké, 2 vejcích a 27 g strouhanky. Smažíme na teflonové pánvi jen s 15 g oleje. Osolíme po dosmažení. Celková hodnota pro 4 porce: 3006 kJ, 18% (B, 31g), 32% (T, 26g), 50% (S, 88g)

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři