- Autor: Berysvob
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Šunka kuřecí prsní výběrová | 140 |
| Paprika žlutá | 62 |
| Česnek | 5 |
| Olej olivový | 2 |
| Cibulka jarní | 22 |
| Paprika sterilovaná | 100 |
| Čočka červená (v suchém stavu) | 250 |
| Ocet Balsamico | 5 |
Energetická hodnota celkem: 4159 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 142,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 462 kJ
Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Uvařenou červenou čočku (pozor, vaří se jen cca 10 minut bez namáčení!!), kterou jsme při vaření ochutili solí, lžičkou sojové omáčky, vinným octem a česnekem, necháme vychladnout. Nakrájíme ingredience, smícháme s čočkou, zakápneme balsamikovým octem a olivovým olejem a pak už si jen pochutnáme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






