- Autor: zuhluch
- Uživatelský recept
- Porce: 22.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celá průměr | 275 | 
| Brambory rané | 2000 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 20 | 
| Olej olivový | 120 | 
| Pažitka | 20 | 
| Rukola | 120 | 
Energetická hodnota celkem: 12776 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 79, 
                                                        Tuky (g): 150, 
                                                        Sacharidy (g): 349,
                                                        SAFA (g): 70,
                                                        Cukry (g): 39,
                                                        Vláknina (g): 29,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 581 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 15.9, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









