- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Masox (hotový výrobek) | 5 |
Dýně | 500 |
Máslo čerstvé | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, zázvor, petřelka
Energetická hodnota celkem: 3531 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 504 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1 dýně Hokaido cca 500 g, 1 kostka masoxu, 1 lžička másla 50 g, 1 lžíce mouky hladké - 100 g., 2 litry vody. Dýni nakrájíme na kousky, opečeme na másle a podlijeme vodou, přidáme masox, vegetu a zázvor a vaříme do měkka, potom rozmixujeme a dochutíme solí, pepřem a petrželkou - čerstvou nebo sušenou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.