- Autor: bielste
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 700 |
| Vepřové mleté průměr | 500 |
| Cibule | 50 |
| Česnek | 15 |
| Vejce celá průměr | 165 |
| Okurky sterilované průměr | 50 |
| Párky vídeňské | 50 |
Energetická hodnota celkem: 11076 kJ
Bílkoviny (g): 255,
Tuky (g): 167,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 74,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1108 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 16.7, Sacharidy (g): 1.2, SAFA (g): 7.4, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






