- Autor: HankaCh
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Tempeh čerstvý | 200 |
Cuketa | 400 |
Cibule | 60 |
Smetana ke šlehání 33% | 200 |
Dochucovadla:
kari, sůl
Energetická hodnota celkem: 5025 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 94,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1256 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 12, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na pánvi na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibulku, na to na větší kostky cuketu, když cuketa změkne přidáme tempeh, kari, sůl a opět chvíli restujeme. Na konec přidáme smetanu a necháme ji lehce do zhoustnutí odvařit. Podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.