- Autor: pulhan
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 28.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celá průměr | 220 | 
| Jablka | 800 | 
| Máslo čerstvé | 200 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 270 | 
| Mouka pšeničná polohrubá | 450 | 
Energetická hodnota celkem: 20334 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 71, 
                                                        Tuky (g): 191, 
                                                        Sacharidy (g): 710,
                                                        SAFA (g): 119,
                                                        Cukry (g): 349,
                                                        Vláknina (g): 52,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 726 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 25.4, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









