TOPlist


Hraběnčin řez

  • Uživatelský recept
  • Autor: pulhan
  • Porce: 28.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr220
Jablka800
Máslo čerstvé200
Cukr bílý (řepný, třtinový)270
Mouka pšeničná polohrubá450

Energetická hodnota celkem: 20334 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 191, Sacharidy (g): 710 SAFA (g): 119 Cukry (g): 349 Vláknina (g): 52 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 726 kJ

Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 25.4 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 12.5 Vláknina (g): 1.9 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma