- Autor: Aroosak
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 1000 |
Cibule | 200 |
Mrkev | 150 |
Paprika žlutá | 150 |
Cuketa | 150 |
Rajčata | 150 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Olej olivový | 30 |
Sůl | 10 |
Dochucovadla:
kmín, tymián, majoránka, koriandr lístky, bobkový list, nové koření
Energetická hodnota celkem: 12667 kJ
Bílkoviny (g): 205,
Tuky (g): 200,
Sacharidy (g): 91,
SAFA (g): 92,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1810 kJ
Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 28.6, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 13.1, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.9, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibulku a přidáme maso. Až se zatáhne a pustí šťávu, podlejeme vodou, pokud je potřeba a přidáme mrkev a fazole. Až jsou skoro měkké, přidáme další zeleninu. Nezapomeneme osolit, přidat bobkový list, nové koření a další bylinky podle chuti. Dusíme. Jako přílohu podáváme třeba rýži, brambory nebo těstoviny, quinou....
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.