TOPlist
Sledujte nás:

Mleté hovězí se zeleninou

Zpět
  • Autor: Aroosak
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

kmín, tymián, majoránka, koriandr lístky, bobkový list, nové koření

Energetická hodnota celkem: 12667 kJ

Bílkoviny (g): 205, Tuky (g): 200, Sacharidy (g): 91, SAFA (g): 92, Cukry (g): 44, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1810 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 28.6, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 13.1, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.9, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku a přidáme maso. Až se zatáhne a pustí šťávu, podlejeme vodou, pokud je potřeba a přidáme mrkev a fazole. Až jsou skoro měkké, přidáme další zeleninu. Nezapomeneme osolit, přidat bobkový list, nové koření a další bylinky podle chuti. Dusíme. Jako přílohu podáváme třeba rýži, brambory nebo těstoviny, quinou....

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři