- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Těstoviny (uvařené) | 400 |
Sýr tučný tvrdý 45% průměr | 200 |
Rajčata | 300 |
Cibule | 100 |
Dýně | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, muškátový oříšek, bazalka, šalvěj, petrželka a rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 6701 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 161,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 957 kJ
Bílkoviny (g): 11.6, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 5.1, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
1 velká dýně (skvělá je špagetová, nebo Hokaido) 500 g, 2 cibule 100 g, rajčata - oloupaná 300 g, sýr tvrdý Gouda 200 g, těstoviny kolínka, nebo špagety 400 g, olej. Dýni opečeme na oleji do měkka, přidáme opečenou cibulku, rajčata oloupaná a zbavená semínek, nakrájená na větší kousky, bylinky, uvařené těstoviny a sýr, vše zamícháme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.