TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

štrůdl ze špaldové mouky

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5311 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 209, SAFA (g): 8, Cukry (g): 52, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1328 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 52.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Z mouky, jogurtu, másla a vejce vypracujeme těsto a dáme na chvíli do ledničky, mezi tím si oloupeme a nakrájíme nebo nastrouháme na tenké plátky jablka. Potom vyválíme těsto, jde to docela těžko protože se trošku lepí tak je potřeba přisypávat mouku, a na vyválené těsto položíme jablka, posypeme skořicí a cukrem. Zamotáme a nakonec potřeme rozšlehaným vajíčkem. Peče se na 200° zhruba 20 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři