- Autor: Engilla
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory vařené | 1000 |
| Mrkev | 250 |
| Petržel - kořen | 190 |
| Vejce celá průměr | 165 |
| Šunka krůtí výběrová | 200 |
| Okurky sterilované průměr | 70 |
| Majonéza Original (Hellmann´s) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 9136 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 98,
Sacharidy (g): 234,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 914 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 23.4, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






