- Autor: radula
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 450 |
| Mrkev | 350 |
| Petržel - kořen | 210 |
| Celer bulva | 69 |
| Cibule | 50 |
| Špek | 20 |
| Sůl | 3 |
Energetická hodnota celkem: 4508 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1127 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






