- Autor: Paple
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Dýně | 150 | 
| Brambory (syrové) | 50 | 
| Cibulka jarní | 10 | 
| Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 100 | 
| Hrušky | 50 | 
| Smetana ke šlehání 33% | 30 | 
| Smetana zakysaná 15% | 15 | 
Dochucovadla:
sul, pepř, bobkový list, muškátový oříšek
Energetická hodnota celkem: 1059 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 5, 
                                                        Tuky (g): 13, 
                                                        Sacharidy (g): 30,
                                                        SAFA (g): 8,
                                                        Cukry (g): 13,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 8 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na rozpálený olivový olej dáme osmahnout jarní cibulku a nakrájenou bramboru. Přidáme na kostky nakrájenou máslovou dýni a zalijeme vývarem a necháme vařit do změknutí, kdy přidáme na kostičky nakrájenou hrušku. Rozmixujeme a podáváme se zakysanou smetanou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









