- Autor: misule14
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Pór | 98 |
| Víno bílé suché | 150 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
| Bujón průměr (v suchém stavu) | 5.5 |
| Mrkev | 109 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 35 |
| Cibule | 180 |
| Mouka pšeničná polohrubá | 26 |
| Párky debrecínské | 211 |
| Hořčice Gurmánská (Hellmann´s) | 59 |
| Kuřecí prsa bez kůže | 1470 |
Energetická hodnota celkem: 11880 kJ
Bílkoviny (g): 377,
Tuky (g): 106,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ
Bílkoviny (g): 37.7, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






