- Autor: Batrla
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzený bok | 67 |
Hovězí konzerva | 400 |
Brambory zimní | 423 |
Cibule | 162 |
Mrkev | 91 |
Česnek | 50 |
Celer bulva | 76 |
Pivo světlé 10° | 500 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Energetická hodnota celkem: 8329 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 110,
Sacharidy (g): 158,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 2082 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 27.5, Sacharidy (g): 39.5, SAFA (g): 11.8, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.