- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 32.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Škvarky | 30 |
Olej olivový | 5 |
Jáhly | 40 |
Krupice pšeničná | 150 |
Vejce celá průměr | 328 |
Česnek | 30 |
Cibule | 154 |
Dochucovadla:
1 kostka masox,sul pepr
Energetická hodnota celkem: 6339 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 164,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 195 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
usmažit spek+cibuli+cesnek,zalit vodou 2.5l.povarit.z detsk.krupice udelat noky+5mlolej.dat do vrouci vody,vysypat jahly a roztrhane syrove vejce.nakonec posypat petrzel,ochutit peprem a masox+sul.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.