- Autor: Sajmina
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 300 |
Cibule | 1 |
Sójová omáčka | 50 |
Olej olivový | 1 |
Víno červené | 200 |
Dochucovadla:
1/2 červené kapie, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3819 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1910 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 12, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Hovězí nakrájíme na tenké proužky, cibuli a kapii nakrájíme na proužky. V hluboké pánvi rozpálíme olej a na něm zprudka orestujeme maso, poté přidáme cibuli, kapii, zakápneme sojovou omáčkou, přidáme sůl a pepř a zalijeme červeným vínem. Ztlumíme plamen a necháme zčásti vydusit tekutinu. (s rýří nebo s tmavým pečivem a zeleninovou oblohou)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.