TOPlist
Sledujte nás:

Pikantní hovězí s cibulí (O,V)

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

1/2 červené kapie, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3819 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 24, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1910 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 12, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Hovězí nakrájíme na tenké proužky, cibuli a kapii nakrájíme na proužky. V hluboké pánvi rozpálíme olej a na něm zprudka orestujeme maso, poté přidáme cibuli, kapii, zakápneme sojovou omáčkou, přidáme sůl a pepř a zalijeme červeným vínem. Ztlumíme plamen a necháme zčásti vydusit tekutinu. (s rýří nebo s tmavým pečivem a zeleninovou oblohou)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři