TOPlist


špenátové lasagne s parmezánem

  • Uživatelský recept
  • Autor: a.betincova
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Parmezán 25%74
Těstoviny (v suchém stavu)430
Máslo čerstvé57
Mouka pšeničná polohrubá52
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)865
Bujón průměr (hotový)14
Česnek11
Špenát krájený mražený900
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)12
Cibule140

Energetická hodnota celkem: 13380 kJ

Bílkoviny (g): 131, Tuky (g): 108, Sacharidy (g): 423 SAFA (g): 58 Cukry (g): 72 Vláknina (g): 40 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1673 kJ

Bílkoviny (g): 16.4, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 52.9 SAFA (g): 7.3 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

muškátový ořech, sůl

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma