TOPlist


Pstruh pečený na kmíně

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl1.8
Pstruh (syrový)150
Máslo čerstvé nesolené8
Olej běžný (průměr)8

Energetická hodnota celkem: 1445 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 8 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Očištěnou, vykuchanou rybu opláchneme, nasekáme na porce, osolíme, okmínujeme, opečeme po obou stranách na tuku a vložíme krátce dopéct do trouby. Po vyjmutí z trouby přidáme máslo, a jakmile se rozpustí, rybu přelitou výpekem s máslem ihned expedujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

06. 05. 2013 11:44

Knizova.M

vynkající recept,dělala jsem minulý týden

22. 03. 2013 20:04

Simonka11

Vypadá to dobře:-)

22. 03. 2013 20:04

Simonka11

Vypadá to dobře:-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma