- Autor: lenach
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory (syrové) | 580 |
| Hrášek mražený | 175 |
| Mrkev | 175 |
| Cibule | 50 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
| Párky debrecínské | 110 |
| Eidam 30% | 90 |
| Vejce celá průměr | 100 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 6305 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 157,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2102 kJ
Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 52.3, SAFA (g): 9, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






