- Autor: chabra
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 20 |
Cibule | 225 |
Okurka nakládačka | 220 |
Brambory vařené | 1400 |
Hrášek sterilovaný průměr | 30 |
Dochucovadla:
sůl, olivový olej, pepř (hodně) a cukr
Energetická hodnota celkem: 6261 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 282,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 626 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 28.2, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
uvaříme zemáky ve slupce a necháme schládnout.Pak smixujeme s ingrediencema a zalejem zálivkou. Hotovo cajk.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.