- Autor: Mirrka
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3796 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 94, 
                                                        Tuky (g): 36, 
                                                        Sacharidy (g): 44,
                                                        SAFA (g): 15,
                                                        Cukry (g): 18,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 759 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Ptáčci: maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme kremř. hořčicí, posypeme trochou cibulky, poklademe kouskem vajíčka a menší okurkou, zavineme a zamotáme nití. Omáčka: Zpěníme cibulku na oleji, přidáme plnotučnou hořčici a na to poklademe připravené ptáčky, zalijeme vodou, uvaříme do měka, poté maso vyjmeme, omáčku zahustíme moukou rozkvrdalnou ve vodě, maso zbavíme nití a vložíme zpět. Vařením v papináku se doba vaření podstatně urychlí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









