- Autor: barnes
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 100 |
Pór | 50 |
Petržel - kořen | 100 |
Játra hovězí | 300 |
Houska bílá | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření
Energetická hodnota celkem: 7315 kJ
Bílkoviny (g): 154,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1829 kJ
Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.