- Autor: effe2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Celer bulva | 30 |
| Cibule | 16 |
| Mrkev | 43 |
| Petržel - kořen | 30 |
| Pór | 20 |
| Brokolice mražená | 41 |
| Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
| Smetana na vaření 12% | 80 |
| Máslo čerstvé | 22 |
| Brambory vařené | 300 |
Dochucovadla:
olivový olej, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3375 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1688 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 10, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






