TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vegetariánský guláš

Zpět
  • Autor: Grobanitka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

paprika, pepř, sůl, mletý kmín, bobkový list, nové koření, hřebíček.

Energetická hodnota celkem: 9394 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 377, SAFA (g): 13, Cukry (g): 46, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 939 kJ

Bílkoviny (g): 11.2, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 37.7, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Předchozí den namočte červené fazole (500g). Následující den slijte vodu, fazole propláchněte a uvařte doměkka (60 až 90 min. v normálním hrnci, 30 min. v tlakovém). Pro úsporu času použijte fazole již uvařené (1,2 kg). Na oleji osmahněte na kostičky nakrájenou cibuli, česnek, čerstvý zázvor, zasypejte kořením a nechte zpěnit. Poté přidejte na kosky nakrájenou mrkev. Zalijte vínem a krátce povařte (15 min). Přidejte rajčatový protlak a uvařené fazole a řádně promíchejte. Podávejte s chlebem, brambory nebo rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři