- Autor: cisarova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| kuře-průměr | 150 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 | 
| Cibule | 30 | 
| Máslo čerstvé | 10 | 
| brambory vařené | 100 | 
| Mrkev | 130 | 
| Hrášek | 70 | 
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 2095 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 47, 
                                                        Tuky (g): 20, 
                                                        Sacharidy (g): 38,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 15,
                                                        Vláknina (g): 10,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme kuřecí maso(lze i krůtí,vepřové),které orestujeme, osolíme a opepříme.Když maso pustí šťávu, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a mražený hrášek. Dusíme až je zelenina měkká. Všechna voda se musí vydusit , můžeme přidat oříšek másla.Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









