- Autor: jiri.polednik
- Porce: 27.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| cizrna Bonduelle | 265 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
| Hovězí mleté průměr | 360 |
| Pór | 40 |
| Rýže Arborio (v suchém stavu) | 300 |
| Cibule | 125 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| Víno bílé suché | 200 |
| Rajčatové pyré | 180 |
| Bujón průměr (hotový) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11275 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 347,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 418 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 12.9, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
100 g/407 kJ
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







