- Autor: Mikulka35
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí kližka | 500 | 
| Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 500 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 | 
| Paprika červená | 200 | 
| Rajčata konzervovaná | 500 | 
Dochucovadla:
majoránka, kmín
Energetická hodnota celkem: 6502 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 147, 
                                                        Tuky (g): 50, 
                                                        Sacharidy (g): 107,
                                                        SAFA (g): 16,
                                                        Cukry (g): 42,
                                                        Vláknina (g): 49,
                                                        Sůl (g): 7
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 929 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
cibuli osmažíme, orestujeme maso, přidáme rajčata, česnek, sůl,pepř a dusíme. Po chvíli přidáme nakrájenou papriku a nakonec fazole. ochutíme majoránkou, pepřem a kmínem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









