TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí perkelt

Zpět
  • Autor: janulka555
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, mletá sladká paprika, rozmarýn, hovězí bujón

Energetická hodnota celkem: 5552 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 89, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 32, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1110 kJ

Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 17.8, Sacharidy (g): 7.4, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Perkelt: Nakrájíme hovězí na kostky, osolíme opepříme, přidáme trochu rozmarýnu a orestujme, přidáme cibuli, pak sladkou papriku, mouku a zalijeme vodou. Poté osolíme, přidáme část hovězího bujónu a necháme asi 30 minut dusit. Poté přidáme rajče, papriku a dusíme, dokud maso úplně nezměkne. Nakonec přimícháme zakysanou smetanu, dochutíme a chvíli povaříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři