- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Játra vepřová | 300 |
Houska bílá | 60 |
Vejce celá průměr | 55 |
Máslo čerstvé | 40 |
Cibule | 60 |
Česnek | 15 |
Kapusta růžičková | 20 |
Petržel - kořen | 60 |
Petržel - nať | 15 |
Mrkev | 80 |
Celer bulva | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, česnek, zelená petrželka
Energetická hodnota celkem: 9070 kJ
Bílkoviny (g): 165,
Tuky (g): 137,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 648 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 4.6, SAFA (g): 4.9, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Přední hovězí s kostí dáme vařit s cibulí a kořenovou zeleninou a kořením. Hotový vývar přecedíme. Do hotového vývaru obereme maso a vrátíme zeleninu a zavaříme knedlíčky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.