TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí knedlíčková polévka

Zpět
  • Autor: l.fruhaufova
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 14.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, česnek, zelená petrželka

Energetická hodnota celkem: 9070 kJ

Bílkoviny (g): 165, Tuky (g): 137, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 68, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 648 kJ

Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 4.6, SAFA (g): 4.9, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Přední hovězí s kostí dáme vařit s cibulí a kořenovou zeleninou a kořením. Hotový vývar přecedíme. Do hotového vývaru obereme maso a vrátíme zeleninu a zavaříme knedlíčky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři