TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Šťavnaté kuřecí plátky

Zpět
  • Autor: STOB
  • Doba přípravy (min.): 45
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 4394 kJ

Bílkoviny (g): 125, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 7 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1099 kJ

Bílkoviny (g): 31.3, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 11.5 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájejte na 2 cm silné plátky, osolte a opepřete, promíchejte s tatarskou omáčkou Hellmann’s light a s prolisovaným česnekem (maso můžete dát na 30 minut do lednice – bude křehčí a šťavnatější). Rozehřejte pánev s olejem, kuře obalte v mouce a osmažte dozlatova (cca 3 minuty z každé strany). Obložte zeleninou.

Fotografie

Hodnocení (15 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 12. 2015 06:51
"-)
13. 02. 2014 09:55
Vyzkouším ;)
23. 11. 2013 19:34
Máte někdo recept na králíčka?
21. 05. 2013 20:46
na to že je zde použita tatarka, to má docela málo kJ
12. 05. 2013 12:38
Vyborne dnes byli na oběd s bramborovou kaši
21. 03. 2013 09:09
Lehkou tatarku jsem měla poprvé a byla jsem překvapená, jak je chutově skoro stejná s tou nelehkou :) Od teď jinou nekupuji.
17. 03. 2013 22:11
Hmmm, to vypadá dobře. Překvapila mne tam ta tatarka, ale asi to vyzkouším :-)
24. 09. 2012 23:02
Mě řízečky moc chutnaly a to jsem je smažila na teflonu a trošce slunečnicového oleje, vůbec se mi nepřichytávaly, naopak byly křupavé. Doporučuji. Se zeleninkou je to ideál.
17. 08. 2011 21:15
Doporučuji nesmažit, ale zapéct v troubě...Často se to přichytává a nebo nejsou řízečky propečené.

Naši partneři