- Autor: Hertha
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 500 |
| Hořčice plnotučná průměr | 20 |
| Šunka vepřová průměr | 80 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Okurky sterilované průměr | 90 |
| Cibule | 100 |
| Olej slunečnicový ES | 25 |
| Mouka pšeničná hrubá | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5114 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1705 kJ
Bílkoviny (g): 43.7, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






