- Autor: Janahaja
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Kedlubna | 80 |
Celer bulva | 70 |
Cibule | 140 |
Mrkev | 220 |
Fazole (v suchém stavu) | 160 |
Rajský protlak | 120 |
Hovězí maso zadní průměr | 400 |
Energetická hodnota celkem: 6744 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 172,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ
Bílkoviny (g): 11.4, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 15.6, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.