- Autor: Jarka.
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 3 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Kroupy ječné | 65 |
Brambory (syrové) | 126 |
Petržel - kořen | 27 |
Mrkev | 28 |
Energetická hodnota celkem: 1506 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 126 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1 porce/ 100g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.