- Autor: msuchank
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuskus (v suchém stavu) | 25 | 
| Víno bílé suché | 25 | 
| Žampiony | 65 | 
| Cibule | 50 | 
| Fazolové lusky mražené | 200 | 
| Kuřecí prsa bez kůže | 125 | 
| Olej olivový | 5 | 
Dochucovadla:
Sůl, pepř, česnek, kmín, majoránku,
Energetická hodnota celkem: 1490 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 36, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 35,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 9,
                                                        Vláknina (g): 8,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Cibule na tenké proužky, fazolky pokrájené, prsa na kousky, žampiony na plátky, Na jedné pánvy: olej, cibule, kuřecí maso, sůl pepř česnek, víno Na druhé pánvy: olej, cibule, žampiony, fazolky, sůl pepř česnek kmín majoránku Do misky: kuskus sůl horká voda
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









